Ανά Επίπεδο Πιστοποίησης ECDL

Μαθήματα πληροφορικής Microsoft office

Τα μαθήματα πληροφορικής Microsoft Office χωρίζονται σε τρία επίπεδα ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε σπουδαστή . Παρακολουθώντας τα μαθήματα Office θα μπορεί ένας σπουδαστής να καλύψει με άνεση μια γραμματειακή θέση σε οποιαδήποτε εταιρεία και όσοι ακολουθήσουν και τα τρία επίπεδα θα είναι ικανοί να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές  κ εξειδικευμένες θέσεις

Ο κάθε κύκλος μαθημάτων Microsoft Office οδηγεί στις εξής πιστοποιήσεις ECDL:

Πιστοποίηση ECDL Profile 3

To πρώτο επίπεδο μαθημάτων Microsoft Office, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης ECDL PROFILE 3 (ΑΣΕΠ) έχει ως σκοπό να καλύψει τις βασικές γνώσεις χρήσης H/Y σε σχέση με την οργάνωση γραφείου.  Στο επίπεδο αυτό γίνονται μαθήματα στις εξής ενότητες Office. (30 ώρες)

Εκπαιδευτική Ενότητα Διάρκεια
lesson   lesson   lesson   lesson 30 ώρες
Πιστοποίηση ECDL PROFILE 6 (50 ώρες)

Το δεύτερο επίπεδο μαθημάτων Microsoft Office οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης ECDL PROFILE 6  Αναφέρεται σε όσους θέλουν να έχουν μια  πλήρη γνώση των προγραμμάτων της Microsoft και σίγουρα μια πιο ολοκληρωμένη ικανότητα οργάνωσης γραφείου .

Εκπαιδευτική Ενότητα Διάρκεια
lesson lesson lesson lesson lesson lesson 50 ώρες
Πιστοποίηση ECDL Expert

Το τρίτο επίπεδο μαθημάτων είναι το προχωρημένο επίπεδο χρήσης που διασφαλίζει σε κάθε σπουδαστή την πλήρη γνώση των προγραμμάτων της σουίτας της Microsoft και το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει ένα σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας . Ο σκοπός των μαθημάτων Microsoft Office Expert είναι ο σπουδαστής να μπορεί να εφαρμόσει σύνθετες τεχνικές και μεθόδους ώστε να εκτελεί κάθε εργασία με ευκολία ταχύτητα και αποτέλεσμα.

Εκπαιδευτική Ενότητα Διάρκεια
lesson   lesson   lesson   lesson 60 ώρες

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

*Όνομα

*Email

*Τηλέφωνο

*Mήνυμά